koleksi peribadi dikongsi bersama insan2 disayangi

kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (212) suara hatiku (198) nikmat Allah (140) Alhamdulillah (129) cinta....kasih..sayang...hubbyku (127) ilmu (103) belajar (87) CHAPTER HIDUPKU..... (80) Puisi/Sajak/Gurindam (72) memori oh memori (72) kerjayaku (69) D'Perantauan (65) cabar minda (63) nasihat (58) keluargaku (42) Chef Shikin...cooking skill (39) berita (39) kerjayaku...kemahiran (39) cabar diri... (37) Pergilah bercuti (35) 1 entri 2 stories (34) dari seorang sahabatku (32) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Siapa kau...dihatiku? (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) My Dreams Come True (21) pengalaman (21) Motivasi diri (19) sunnah (17) lucu... (16) teratak aish (15) Travel logku (13) tin@teratak aish (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) Harilahirku....Shikin Sayang (9) PENTING (8) CONTEST D'moontest (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) Terapi (7) berkebun (7) hobi (7) imotivasi.com (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) kemahiran belajar. (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) Joke of the day (5) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (5) Pengumuman (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) cinta....kasihsayang... (5) dari blog MITI's (5) lucu (5) Falsafah...fail sampah (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LEGASI (4) Musibah (4) Datuk Maznah Hamid (3) Fig Colector (3) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BUKU (2) CAT WORLD (2) Doaku (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) Majlis Perkahwinan (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) my video (2) Aku Adalah Aku (1) BAHAYA.... (1) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) IABU (1) Jadilah Diri Sendiri (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) Pekeliling oh pekeliling (1) Penulisan (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1) pohon syurga (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Thursday, July 29, 2010

POT LUCK Special dari Jabatan BNK IPDA hari ini....

Pilu rasa hati bila mengenangkan saat-saat akhir bersama saudara-saudaraku kat IPDA ni terutamanya Jabatan BnK, Pusat Sumber dan 'klien-klien' yang menghargai kehadiranku diIPG Kampus Darulaman. Hari ini  hari yang agak sibuk buat kami semua sebab masing-masing sibuk dengan ISO, MQA, dan pelbagai aktiviti lagi ..aku pula hari ini sibuk dengan surat penangguhan Melapor Diri , Nota Serah Tugas, Laporan penggal Pertamaperkhidmatan dan jug FAIL MEJA....apapun memang sibuk sungguh IPDA hari ini .Tapi sayang aku terlupa nak snap gambar masa duk kelam kabut ni...
Dalam kesibukan hari ini terasa sangat saat-saat  yang semakin hampir untuk aku meninggalkan IPDA. Terimakasih  Kak laila, En Shokkeri, Kak Mus,Lee Wahab, Lee Ahmad, Kak Zu , Aishah, and Kak Sharina yang besar hati menjamu aku makan hari ini. Wah ..memang makan besar hari ini. 
Kenangan yang tak mungkin akan aku lupakan. Walaupun semua sangat sibuk hari ini dan dalam keadaan tertekan masing-masing  tetap melapangkan masa meraikan aku...apapu I love all of you.... Terima kasih kerana mendoakan aku ditempat baru...  
Sori Intan , Kak Shimah and geng pusat sumbersebab hari ini aku tak sempat nak menganggu kalian ...al maklumlah hari ini hari yang sangat sibuk dan terima kasih kerana selalu melayan aku ke Pusat Sumber seama empat tahun. Aku akui aku sangat rapat dengan geng Pusat Sumber. Bukannya tak rapat dengan yang lain tapi ap yang aku pati selama  empat tahun di IPDA....pusat sumber adalah tempat  PSKM aku yang sangat akrab selain dari JBnK, JSains, SULDP,JAPIM,JBM,HEP,Unit IT ,UP dan Asrama. Jabatan lain tu bukanlah tak rapat tapi aku jarang-jarang pergi ...kalau pergipun sebab ada urusan rasmi....tapi aku pasti aku akan merindui geng bilik cetak, Haji, Rhzan, Kzaman,BangLan dan apa yang pasti klien-klien aku yang tak dapat aku sebutkan nama di sini . terima kasih kerana sentiasa berkongsi perasaan, fikiran dan masalah dengan aku.....semoga klien-klien aku akan bahagiadi dunia dan akhirat..semoga sentiasa dirahmati Allah SWT dan bebas dari tekanan dan juga bebanan yang ada di dalam fikiran...serahkanlah hati dan jiwa kita kepada Allah SWT kerana Allah tidak pernah menghampakan kita...dekatkanlah diri kita dengan Allah kerana Allah sentasaa bersama kita.....sama-samalah kita mendoakan kebaikan buat semua di sekeliling kita terutamanya buat keluarga kita di IPDA...walaupun terkadang kita terasa hati dan kecewa dengan saudara kita yang mungkin terlajak atau menyinggung hatikecil kita yang sangat mudah terguris...Maafkanlah... dan aku (Shikin) pohon ampun dan maaf kerana sepanjang berada di IPDA mungkin ramai yang terkecil hati dan terguris perasaan denganku. Maafkanlah diriku yang tersangat lemah ini.....terima kasih kerana mencatat memori dalam hidupku..dan mendewasakan diriku. Salam sayang dari Shikin.



:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Sayang Shikin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in