kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (217) suara hatiku (199) nikmat Allah (141) Alhamdulillah (138) cinta....kasih..sayang...hubbyku (128) ilmu (107) CHAPTER HIDUPKU..... (89) belajar (89) memori oh memori (75) Puisi/Sajak/Gurindam (72) cabar minda (70) kerjayaku (70) D'Perantauan (65) nasihat (59) berita (46) keluargaku (44) 1 entri 2 stories (43) kerjayaku...kemahiran (41) cabar diri... (40) Chef Shikin...cooking skill (39) Pergilah bercuti (37) dari seorang sahabatku (35) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Siapa kau...dihatiku? (26) Motivasi diri (25) My Dreams Come True (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) pengalaman (22) Aku Adalah Aku (17) sunnah (17) teratak aish (17) Travel logku (16) lucu... (16) BUKU (14) tin@teratak aish (14) Harilahirku....Shikin Sayang (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) Best From Northern Series (10) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) berkebun (9) hobi (9) Jadilah Diri Sendiri (8) PENTING (8) Terapi (8) CONTEST D'moontest (7) Doaku (7) Pengumuman (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) imotivasi.com (7) kemahiran belajar. (7) lucu (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) Datuk Maznah Hamid (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) Joke of the day (6) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) cinta....kasihsayang... (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) IABU (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) dari blog MITI's (5) Aku Anak Pomen (4) Falsafah...fail sampah (4) Fig Colector (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LABBAIK COUNSELLING AND CONSULTANCY CLINIQUE (4) LEGASI (4) Musibah (4) Penulisan (4) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Majlis Perkahwinan (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BAHAYA.... (2) CAT WORLD (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) kreativiti (2) my video (2) pohon syurga (2) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) DIY PROJEK (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kartun (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) NLP (1) PROJEK (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Friday, September 17, 2010

UPLOAD: Persediaan sebelum hari raya KML D'Perantauan

Senyum yang penuh dengan air mata...walaupun sedih tapi bila ramai-ramai boleh juga tersenyum kira ok lah kan..mata dah bengkak sebab asal dengar takbir je...
Ini lecturer PEK..wah siap belajar masak guna kawah nga jangan  tak caya dia dah pandai balut ketupat..tp tak sempat tangkap gambar..
Indrani..pun tak kalah nak lawan kacau  gulai kawah juga..kuali besar..
Kacau kacang tu..jangan sampai hangus...ni untuk dijadikan kuah satay..Yasmin pun nak tolong juga! Mak..pegang teddy bear je...
Ini barisan student yang tak balik raya..jadi tak kira bangsa semua turun untuk membantu..
Bab untuk memasak serah pada kaum adam je...kelakarnya sambil masak asyik mengunyah je alaih-alih  habis manok di bedal...
In Chef  Saiful  duk tengah ajarkan budak potong daging nak buat satay....
Banyak lagi gambar yang tak sempat nak rakam sebab sibuk duk buat kerja....jadi nanti tunggu Rudy upload dalam  web KML..inilah muafakat membawa berkat
:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Sayang Shikin
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in