koleksi peribadi dikongsi bersama insan2 disayangi

kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (212) suara hatiku (198) nikmat Allah (140) Alhamdulillah (127) cinta....kasih..sayang...hubbyku (127) ilmu (102) belajar (87) CHAPTER HIDUPKU..... (80) Puisi/Sajak/Gurindam (72) memori oh memori (72) kerjayaku (69) D'Perantauan (65) cabar minda (63) nasihat (58) keluargaku (42) Chef Shikin...cooking skill (39) kerjayaku...kemahiran (39) berita (38) cabar diri... (37) Pergilah bercuti (35) 1 entri 2 stories (34) dari seorang sahabatku (32) Mari Melancong (30) dugaan..ujian hidup (29) Usahawan (28) Siapa kau...dihatiku? (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) My Dreams Come True (21) pengalaman (21) Motivasi diri (19) sunnah (17) lucu... (16) teratak aish (15) Travel logku (13) tin@teratak aish (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) Harilahirku....Shikin Sayang (9) PENTING (8) CONTEST D'moontest (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) Terapi (7) berkebun (7) hobi (7) imotivasi.com (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) kemahiran belajar. (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) Joke of the day (5) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (5) Pengumuman (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) cinta....kasihsayang... (5) dari blog MITI's (5) lucu (5) Falsafah...fail sampah (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LEGASI (4) Musibah (4) Datuk Maznah Hamid (3) Fig Colector (3) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) CAT WORLD (2) Doaku (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) Majlis Perkahwinan (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) my video (2) BAHAYA.... (1) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1) pohon syurga (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Saturday, May 28, 2011

Dah buka jahitan di tapak tangan

Alhamdulillah...Terima  kasih  Aina kerana  pinjamkan akak  kereta  mu.
 Alhamdulillah  selepas  hampir dua  minggu  jahitan  di tapak  tangan sudah  dbuka  dan  sekarang  ini rasa  gatal  tapak  tangan  (rasa2  nak penampar orang  ke  nak dapat  banyak  duit) sajalah  sebab dah kering  dan  sedang  mengelupas.
 Hospital Awam Labuan..Membidai..ramainya orang
 First time  datang HAL  ni hospital  untuk  rawatan..hospital  besar  di tempat  lain.. Hari  itu  masa  jahit  di  hospital besar.
 No  24  untuk  bilik  6...hehehehe
 Bilik  6...bilik  rawatan
 Sambil  menunggu  kat  luar  sempat  jugalah  aku bergambar...
 Mesti orang  pelik apasal lah  dia  ni  duk  tangkap  gambar  orang  dan  tangkap  gambar  sendiri....hehehehe  buku  catatan  aku..aku  punya  sukalah kan....
bau  Dettol  satu  bilik..hhuhuhu...
 Giliran  aku....
 Hehehehehe..baru  lima  jarum  yang  satu  lagi  aku  buka  sendiri  sebab  tak  tahan  sakit  sebab  hujung jari..
 Jururawat  yang bertugas(sorrylah  gambar  terbalik)  relaks  je..aku  duk  dalam bilik  tu  macam  nak  pengsan  sbb  aku  bau  darah  yg  baru  di mop  di lantai..heheheh  sebelum  aku  masuk  ada  orang  kemalangan  dan  darah  atas  lantai  lagi...memang  aku  mabuk  darah  betul.
Kedai  Roti  yang  sentiasa  menjadi  pilihan  aku  sebab HALAL
Alhamdulillah  jari  aku  tak  cedera..urat  yang  cedera  tu  dah  recover  cuma  tak  boleh genggam  erat  lagilah..tak  perlu fisioterapi  kalau  tak  boleh  gerak  memang  aku cacat  seumur  hiduplah  jari  hantu  tak  boleh  bengkok..hehehehe

:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Shikin berkongsi bukan untuk dinilai atau dikeji...ikhlas luahan hati Sayang Shikin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in