kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (217) suara hatiku (199) nikmat Allah (141) Alhamdulillah (138) cinta....kasih..sayang...hubbyku (128) ilmu (107) CHAPTER HIDUPKU..... (89) belajar (89) memori oh memori (75) Puisi/Sajak/Gurindam (72) cabar minda (70) kerjayaku (70) D'Perantauan (65) nasihat (59) berita (46) keluargaku (44) 1 entri 2 stories (43) kerjayaku...kemahiran (41) cabar diri... (40) Chef Shikin...cooking skill (39) Pergilah bercuti (37) dari seorang sahabatku (35) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Siapa kau...dihatiku? (26) Motivasi diri (25) My Dreams Come True (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) pengalaman (22) Aku Adalah Aku (17) sunnah (17) teratak aish (17) Travel logku (16) lucu... (16) BUKU (14) tin@teratak aish (14) Harilahirku....Shikin Sayang (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) Best From Northern Series (10) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) berkebun (9) hobi (9) Jadilah Diri Sendiri (8) PENTING (8) Terapi (8) CONTEST D'moontest (7) Doaku (7) Pengumuman (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) imotivasi.com (7) kemahiran belajar. (7) lucu (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) Datuk Maznah Hamid (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) Joke of the day (6) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) cinta....kasihsayang... (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) IABU (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) dari blog MITI's (5) Aku Anak Pomen (4) Falsafah...fail sampah (4) Fig Colector (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LABBAIK COUNSELLING AND CONSULTANCY CLINIQUE (4) LEGASI (4) Musibah (4) Penulisan (4) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Majlis Perkahwinan (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BAHAYA.... (2) CAT WORLD (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) kreativiti (2) my video (2) pohon syurga (2) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) DIY PROJEK (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kartun (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) NLP (1) PROJEK (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Monday, April 18, 2011

Rinduuuuuuuuuuuuuuuu.bilik tidur n bantal aku kat TeratakA'ish

 Huuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...menangisaku bila tengok gambar  bilik tiduq aku..sedihnya...nak balik...nakbalik...nak balik.!!!!
 Meja aku berlepak....semuanya  ada  dalam ..mcm bilik kat hotel   jugalah...rindu bantal aku..
 Hias  dan sentiasa  kemas...syurga aku  setelah penat  bekerja dan stress  dengan dunia luar...
 Princess bed...tiga  lapistilamm...hehehe tak  cukup  tujuh lapis lagi....bantal lapan biji....huuhuhuhu rindukat  bantal  busuk..
 Siling  yang  dikeliling  bunga ros hampir 300  kuntum   danbunga  matahari...yang  ceria  dalam hidupku...my dream gate
Aku  rindu pada rumah aku dan aku tak ada hati dengan  Labuan lagi....aku nak  balik...nak balik...nak balik ....kat  Labuan tidur  atas  katil bujang  kembar dua dan beli  tilam king  baru..tapi tak sama  dengan  bilikaku di  Teratak Aish....katil  kelamin  kat  kuarters ni  aku geli nak pakai terutama tilam...dah 10  thn punya tilam berpeta-petaa.....kalau  nak guna pun rasa loya...apapun aku nak balik ...apa yang  aku  cari  di  Labuan??????????
Ketenangan????
Kebahagiaan????
Kekuatan????
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;Aku  nak balik....Ya Allah bukakanlah ruang  untuk aku kembali  ke sana.Amin
:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Shikin berkongsi bukan untuk dinilai atau dikeji...ikhlas luahan hati Sayang Shikin
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in