koleksi peribadi dikongsi bersama insan2 disayangi

kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (210) suara hatiku (198) nikmat Allah (140) cinta....kasih..sayang...hubbyku (126) Alhamdulillah (123) ilmu (102) belajar (87) CHAPTER HIDUPKU..... (80) Puisi/Sajak/Gurindam (72) memori oh memori (72) kerjayaku (69) D'Perantauan (65) cabar minda (63) nasihat (58) keluargaku (42) Chef Shikin...cooking skill (39) kerjayaku...kemahiran (39) berita (38) cabar diri... (37) Pergilah bercuti (35) 1 entri 2 stories (33) Mari Melancong (30) dari seorang sahabatku (30) Usahawan (28) dugaan..ujian hidup (27) Siapa kau...dihatiku? (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) My Dreams Come True (21) pengalaman (21) Motivasi diri (19) sunnah (17) lucu... (16) teratak aish (15) Travel logku (13) tin@teratak aish (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) Harilahirku....Shikin Sayang (9) Tazkirah (9) PENTING (8) CONTEST D'moontest (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) Terapi (7) berkebun (7) hobi (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) imotivasi.com (6) kemahiran belajar. (6) program (6) I AM AGEL (5) IAB (5) Joke of the day (5) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (5) Pengumuman (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) cinta....kasihsayang... (5) dari blog MITI's (5) lucu (5) EID MUBARAK (4) Falsafah...fail sampah (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LEGASI (4) Musibah (4) Datuk Maznah Hamid (3) Fig Colector (3) HANDMADE. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) CAT WORLD (2) Doaku (2) FAKTA VS AOTA (2) Hari Rayaku. (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) Majlis Perkahwinan (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) my video (2) BAHAYA.... (1) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1) pohon syurga (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Wednesday, April 6, 2011

Love On The AIR...Labuan FMIni

Inilah entri  RTM Labuan....yang beroperais 18 jam sehari...ke udara. Frekuensi 89.9 dan 103.4..
Berpeluang ke udara secara life 30 minute....
 Rezeki kali ini siapa sangka dapat ke udara secara live ke seluruh Labuan...Alhamdulillah.
Bersama juruhebah bertugas NURDI dan BABY..kelas gitu
 Mulanya rasa berat juga nak mengiring rombongan lawatan sekolah-sekolah ini bukan apa meletihkan..tapi oleh kerana itu adfalah tanggungjawab dan tugas kami mengiring juga dengan hati yang ikhlas sebab merekakan tetamu..tak baik melayan tetamu acuh tak acuh sahaja.
Ini semasa di hadapan  Station Radio RTM Labuan FM

Rasa macam YB yang besar ajelah..hehehehe siap tandatangan buku pelawat.
Baby dan Nurdi yang mulanya agak segan dengan kami ...maklumlah kami nikan pegawai...heheheh pegwai kaunseling je bukan pengarah pun.
 Aku bersama cikgu Jimin menjadi tetamu dalam program 30 minute bersama Baby dan Nurdi..Bersisiran Labuan
Menulis cakan  Cikgu Jimin nak bercakap untuk ke udara pertama kalinya... aku dah tak ingat ini kali berapa tapi kali pertama kat Labuan fmlah..
Baby n Nurdi yang sedang menyiapkan kontee

Wah sempat mengerling kamera lagitu...heheheh nak muat naik blog aku..
Suara juruhebah memang mantap gila....memang lunaklah dan spontan..
Aku pun apa kurangnya..heheh..tak de pakai teks..spontan je..nak promosi kolej bukan susah pun..kerja buat kami Pegawai Kaunseling
Peminat setia yang mendengar dari luar kontee
Bersahaja dan spontan...hebat jadi juruhebah ni...
Glamour nak naikkan nama kolej...siap promosi Pengarah aku lagi...

Kak Shimah...backup kat belakang dan memang teringijn nak On Air juga..hehehe
Selesai sesi ON AIR ...wah siap promosi perkhidmatan kaunseling dan konsultansi ...jangan marah ye...
JURUHEBAH...memamng hebat rasanya aku ni boleh ke jadi juruhebah...tapi kalau MC tu biasalah secara spontan asyik hafal skrip yang sama saja..hehehehehe tapi kalau nak suruh jadi juruhebah rasanya kering  juga idea aku...Apapun memang tabiklah kat BBAY n NURDY serta juruhebah dan wartawan lain...memang mereka berbakat..
:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Sayang Shikin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in