koleksi peribadi dikongsi bersama insan2 disayangi

kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (212) suara hatiku (198) nikmat Allah (140) Alhamdulillah (127) cinta....kasih..sayang...hubbyku (127) ilmu (102) belajar (87) CHAPTER HIDUPKU..... (80) Puisi/Sajak/Gurindam (72) memori oh memori (72) kerjayaku (69) D'Perantauan (65) cabar minda (63) nasihat (58) keluargaku (42) Chef Shikin...cooking skill (39) kerjayaku...kemahiran (39) berita (38) cabar diri... (37) Pergilah bercuti (35) 1 entri 2 stories (34) dari seorang sahabatku (32) Mari Melancong (30) dugaan..ujian hidup (29) Usahawan (28) Siapa kau...dihatiku? (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) My Dreams Come True (21) pengalaman (21) Motivasi diri (19) sunnah (17) lucu... (16) teratak aish (15) Travel logku (13) tin@teratak aish (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) Harilahirku....Shikin Sayang (9) PENTING (8) CONTEST D'moontest (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) Terapi (7) berkebun (7) hobi (7) imotivasi.com (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) kemahiran belajar. (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) Joke of the day (5) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (5) Pengumuman (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) cinta....kasihsayang... (5) dari blog MITI's (5) lucu (5) Falsafah...fail sampah (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LEGASI (4) Musibah (4) Datuk Maznah Hamid (3) Fig Colector (3) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) CAT WORLD (2) Doaku (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) Majlis Perkahwinan (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) my video (2) BAHAYA.... (1) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1) pohon syurga (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Saturday, April 23, 2011

CONTEST MATA CANTIK????? APA TU???

Syarat2 penyertaan die adalah ;

1) Perkarra   wajib  sayang semua mesti ada Blog dan akaun Facebook.
2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.
3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.
4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog sayang semua dan link kan ke entri n
5) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar sayang semua close up bahagian muka dan mata. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Sayang  semua boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.
6) Tag 3 orang rakan blogger sayang semua.
7) Tinggalkan link entri contest sayang   semua dekat bahagian komen entri ni.
Kalau nak tahu lebih lanjut pasal contest ni pi la terjah owner blog Hikayat Si Luncai :)




 Nama  yang  Shikin Sayang  nak tag sebab mata  dia orang  ni  memang  cantik:
1.  CikguFiq 
2.  Cik Ungu
3.  Anas-teratakindah   (walaupunlelaki...masyaAllah mata cantiknya


p/s   masuk contest  ni sebab duk tengok  apalah   bloggers  ni  rajin masuk contest  sangat....TUNGGU  SHIKIN SAYANG   BUAT  CONTEST....TUNGGU..
TUNNNNNNNNNNNNGGGGGGGGGGGGGUUUU 
(Hadiah  memang lumayan)

:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Shikin berkongsi bukan untuk dinilai atau dikeji...ikhlas luahan hati Sayang Shikin

5 comments:

Encik Luncai said...

blogger suka masuk contest sbb :

1) hobi.ada luncai jumpa jd blogger semata2 nak join contest n GA

2) sebab nak support semasa blogger.

3) boleh up traffic sbb blogger lain akan blogwalking nak tgk sape yang join contest tu.bagus ke entri dia.

4) sbb nak update blog tapi xde idea.bila masuk contest kira blog ter'update la..hehe

5) sbb hadiah kot.

btw, thanks join contest ni. gud luck :)

BONDA SAYANG said...

Terimakasih..
ShikinSayang pun nak buaat contest gak lah lepas ni..hehehehehhe
Berblogger ini sebab boring duk jauh dariorang-orang yang tersayang je..lagipun yang duk update pun anak beranak je...Tapi memang berkesan berblog ni..untuk mengisi masa dengan benda yang berfaedah.....

Encik Luncai said...

buat kontest jgn lupe invite luncai ..hehe

BONDA SAYANG said...

ok..tak lupa kat Luncai nye..sbb akak dah letak likblog Luncai sbb nak bg senang ikut cite......

miss nadya said...

cak,nak menjemput bonda join contest saya::
MISS NADYA BUAT GIVEAWAY KALI PERTAMA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in