kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (215) suara hatiku (199) nikmat Allah (141) Alhamdulillah (134) cinta....kasih..sayang...hubbyku (127) ilmu (106) belajar (89) CHAPTER HIDUPKU..... (86) memori oh memori (75) Puisi/Sajak/Gurindam (72) cabar minda (70) kerjayaku (70) D'Perantauan (65) nasihat (59) berita (46) keluargaku (44) 1 entri 2 stories (41) kerjayaku...kemahiran (41) Chef Shikin...cooking skill (39) cabar diri... (39) Pergilah bercuti (36) dari seorang sahabatku (35) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Siapa kau...dihatiku? (26) Motivasi diri (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) My Dreams Come True (23) pengalaman (22) sunnah (17) lucu... (16) teratak aish (16) Travel logku (15) BUKU (14) tin@teratak aish (13) Aku Adalah Aku (12) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) Harilahirku....Shikin Sayang (10) USAHAWATI UTARA. (10) Best From Northern Series (9) hobi (9) PENTING (8) Terapi (8) CONTEST D'moontest (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) berkebun (7) imotivasi.com (7) kemahiran belajar. (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) Datuk Maznah Hamid (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (6) PETUA TO' NENEK (6) Pengumuman (6) Yuniarko Sukendro (6) cinta....kasihsayang... (6) lucu (6) program (6) Doaku (5) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) IABU (5) Joke of the day (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) dari blog MITI's (5) Falsafah...fail sampah (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) Jadilah Diri Sendiri (4) LEGASI (4) Musibah (4) Penulisan (4) Fig Colector (3) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BAHAYA.... (2) CAT WORLD (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) Majlis Perkahwinan (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) my video (2) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) DIY PROJEK (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kedah Negeriku (1) LABBAIK COUNSELLING AND CONSULTANCY CLINIQUE (1) MAS (1) NLP (1) PROJEK (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1) kreativiti (1) pohon syurga (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Sunday, April 24, 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama......

Alahai...dah kena  getahni....ini Giveaway pertama  yang Shikin join sebab  Miss Nadya dah tinggalkan ngomelannya  untuk bonda Shikin  ikut .....jadi apa-apapun bonda:
SELAMAT MENYAMBUT  ULANGTAHUNYANG  KE 23 TAHUN..SEMOGA MENDAPAT    KEREDHAAN ALLAH  DAN DIPANJANGKAN UMUR  DALAMKEBERKATAN.AMIN

ok...kepada  sayang  semua yang nak join  Giveaway MissNadya silalah ke tanah lot milik beliau...http://miss-nadya.blogspot.com/

Kedua  nak kena ceritalah tentang harilahir....Ok.

Bonda pun baru je menyambut  ulangtahun kelahiran pada  10  Februari yang lalu...bezanya  bondadah  masuk umur yang  menjadi misteri bagi semua sebabkan "life  begin from 40th"...mhmhmmmmm  bondapun dah masuk umur ni....tapi  tahun nilah bonda terima hadiah  paling  istimewa   dalam hidup  terutama  dari keluarga  dan kawan-kawan bonda dari seluruh dunia....Alhamdulillah.nak tengok boleh link kat  entri  kat bawah:

Hatiku kini dimiliki

Doa terakhirku.....................Makhbulkanlah YA ALLAH

Hadiah Hari Lahir.....terima kasih semua....

10 FEBRUARY 2011...SWEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTT 4T


Syarat seterusnya  nak  kena tag:Jadi bonda tag anak teruna manalah bagi kat Miss  Nadia ni....nak bagi berkenalan...:
1. Nine's Belog
2. Luv Of My Life
3. Areliff
:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Shikin berkongsi bukan untuk dinilai atau dikeji...ikhlas luahan hati Sayang Shikin
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in