kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (217) suara hatiku (199) Alhamdulillah (141) nikmat Allah (141) cinta....kasih..sayang...hubbyku (128) ilmu (107) CHAPTER HIDUPKU..... (91) belajar (89) memori oh memori (75) Puisi/Sajak/Gurindam (72) kerjayaku (71) cabar minda (70) D'Perantauan (65) nasihat (59) berita (47) keluargaku (44) 1 entri 2 stories (43) kerjayaku...kemahiran (41) cabar diri... (40) Chef Shikin...cooking skill (39) Pergilah bercuti (38) dari seorang sahabatku (35) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Motivasi diri (26) Siapa kau...dihatiku? (26) My Dreams Come True (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) pengalaman (22) Aku Adalah Aku (20) BUKU (17) sunnah (17) teratak aish (17) Travel logku (16) lucu... (16) Harilahirku....Shikin Sayang (14) tin@teratak aish (14) Tazkirah (12) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Best From Northern Series (10) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) Jadilah Diri Sendiri (10) USAHAWATI UTARA. (10) berkebun (9) hobi (9) PENTING (8) Terapi (8) CONTEST D'moontest (7) Doaku (7) Pengumuman (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) imotivasi.com (7) kemahiran belajar. (7) lucu (7) santapan telinga (7) Aku Anak Pomen (6) DOA TERAKHIR 39 (6) Datuk Maznah Hamid (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) Joke of the day (6) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) cinta....kasihsayang... (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) IABU (5) Penulisan (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) dari blog MITI's (5) Falsafah...fail sampah (4) Fig Colector (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LABBAIK COUNSELLING AND CONSULTANCY CLINIQUE (4) LEGASI (4) Musibah (4) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Majlis Perkahwinan (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BAHAYA.... (2) Bookreview (2) CAT WORLD (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) kreativiti (2) my video (2) pohon syurga (2) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) DIY PROJEK (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kartun (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) NLP (1) PROJEK (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Tuesday, March 1, 2011

Meeting kurikulum hari ini...

Depan pagar rumah...semat lagi nak berposing
 Hari ini  hari ke 28 dalam bulan Februari..hari terakhir..Tahun lompat..
.aiya..aiya.aiya..lompat apek lompat..kuih bakul pun tak sempat nak makan lagi..ada dlm peti ais..SEDAPPPPPPPPP.
Muka orang boring nak pi mesyuarat......bosan nye...
 Inilah tugas dan tanggungjawab kami..gilir-gilir pi mesyuarat....sementara je..nati ada big boss oklah.. tak yah pi mesyuarat lagi..
Ini PAK BERIANG...memang suka sangat bergaduh dengan Cik Ahh..aku dah aada dua ekor peminat...tapi tak bolehh dekat ..mesti bercakau...
Kusyuk sungguhlah ahli jemaah meeting Curriculum  ni..
 Berita bergambar sajalah..malas nak mengarang..janji adik beradik aku dan fren aku boleh tengok...
Ahli jemaah ..jam 5.20 petang...alahai meeting dari 9 pagi....ishshshshshsk
Megat Fisol....muka tention


Datuk..alahai..semoga menjadi kenyataan

Ketua Jabatan..Timbalan Pengarah KML
Macam selaluaku memang aktif dan otak memang tak boleh diam.Jadi untuk meningkatkan interaksi  dengan unconscious mind aku maka aku akanmelukis danterus melukis.maka banyaklah lukisan aku..istimewanya kali ini lebih menceriakan...
Pandangan keseluruhan gambar lukisan aku...

Wajah ini sbnrnya wajah aku tapi tambah misai n jambang dah jadi wajah sseorng yg amat aku sayang dan kat dlm tu ada gambar tali dan jari bersarung cincin..maknanya hati aku telah terikat dengannya...

Matahari yang menyinari dermaga...hati aku gembira..burung ..persahabatan yg menceriakan,,dermaga di seberang dekat dengan  gunung impian aku..impian ku kini hanyalah utk bersamainsan ygmenyayayangiku

Sepasang ikan paus yang bahagia..hampir dengan hatiku..dari benua yang terpisah jauh

Dolphin..identiti diriku yg ceria dan sentiasa lincah dan membahagiakan.air..laut.rezeki yang melimpah ruah

Keseluruhannya aku merindui dirinya
Itulah hasil selama 2 jam setengah mendengar meeting..catatan tak lupa sebb aku memang mencatat setiap isi penting.walaupun aku melukistapi telinga aku mendengar danotak aku berfikir...bila kena respon aku akan memberikan jawapan dan respon yg diminta.
Turun tangga nak balik dah jam 5.3 petang...hujan tak leh jln kat pdg..

Naik tangga.....semput..juga..
Turun tangga...ini yang aagak merbahayakan lutut sebb impak hentakan berat badan..
.
Cantikkan motor ni...nak beli lah..rasanya kalau aku yg pakai boleh tak??????
:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Sayang Shikin
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in