kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (217) suara hatiku (199) Alhamdulillah (141) nikmat Allah (141) cinta....kasih..sayang...hubbyku (128) ilmu (107) CHAPTER HIDUPKU..... (91) belajar (89) memori oh memori (75) Puisi/Sajak/Gurindam (72) kerjayaku (71) cabar minda (70) D'Perantauan (65) nasihat (59) berita (47) keluargaku (44) 1 entri 2 stories (43) kerjayaku...kemahiran (41) cabar diri... (40) Chef Shikin...cooking skill (39) Pergilah bercuti (38) dari seorang sahabatku (35) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Motivasi diri (26) Siapa kau...dihatiku? (26) My Dreams Come True (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) pengalaman (22) Aku Adalah Aku (20) BUKU (17) sunnah (17) teratak aish (17) Travel logku (16) lucu... (16) Harilahirku....Shikin Sayang (14) tin@teratak aish (14) Tazkirah (12) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Best From Northern Series (10) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) Jadilah Diri Sendiri (10) USAHAWATI UTARA. (10) berkebun (9) hobi (9) PENTING (8) Terapi (8) CONTEST D'moontest (7) Doaku (7) Pengumuman (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) imotivasi.com (7) kemahiran belajar. (7) lucu (7) santapan telinga (7) Aku Anak Pomen (6) DOA TERAKHIR 39 (6) Datuk Maznah Hamid (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) Joke of the day (6) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) cinta....kasihsayang... (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) IABU (5) Penulisan (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) dari blog MITI's (5) Falsafah...fail sampah (4) Fig Colector (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LABBAIK COUNSELLING AND CONSULTANCY CLINIQUE (4) LEGASI (4) Musibah (4) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Majlis Perkahwinan (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BAHAYA.... (2) Bookreview (2) CAT WORLD (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) kreativiti (2) my video (2) pohon syurga (2) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) DIY PROJEK (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) Kartun (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) NLP (1) PROJEK (1) Pekeliling oh pekeliling (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Sunday, February 27, 2011

Hujung minggu yang menggembirakan....JEJAK KASIH

 Lokasi:Heyaki  Restoran
 Perjumpaan selepas  1988.....SPM....la ni  2011....23 thn tu
 Meriahkan bila bertemu......
 Dulu  masa  sekolah  takberani nak tangkap  gambar  mcm ni..Tp Jan stail  posing  macam zaman  sekolah juga  suka kiam...hehehe
 Posing ngan Aiman....tp  apasalpergi sendeng  ke  Jan..magnet  tu...
 Anak  sapa...teka????
 WOOOOOWWWWW...meriah makan ada jutawan  belanja...Semoga  murah rezeki  Azizan..AMIN 
 Farhana...aik muka toya jekenapa...taksedap yek?
 Ni  lah orang  yang  maintain  muda...Sharina hang  macam umur 18  lah walau dah  anak  enam..TABIK  SPRING  weh....
 ShikinSayang   macam  dululah..maintain tembam...hehehe tambah lagi  adalah...taknah  menurun pun...
 Ni  nak  tunjuk makannasi  kerabukat  HAYAKI...boleh tahanlah  tapi sedapkat Kelantanlagilah original
 Ni  nasi dengan ulam...Na punya order
 Ni NasiKerabu...Sayang Shikin punya order.... 

 Jan makan nasi ulam  macam Na juga...cuma syer Pulut  Mempelam  dengan Shikin 
 Jangaan  gossip....masa sekolah  dulu  Jan  dok  syote kat  Na...bukan Shikin...hehehehe

 Sahabat  baik.....Mazni ngan Sharina
 Hah  anak  sap ni ramai sangat .....teka?
 Kalau   dah jumpa macam  duk  katalah...macam  budak  18  thn....
 Ini  Abang  Din.....boyfriend Sharina...hehehe hubby kesayangan  dialah...
 Haaaaaa ini lah  mak ngan  kepada   yang   ramai..anak Mazni  empat  je  tapi  dia  jadi  nanny kat   anak  adik-adik dia...suspen jugalah tengok 7 orang..PRODUKTIF   tu...hehehe

LOKASI: 1. HIYAKI RESTORAN, DANAU KOTA
        
PERTEMUAN  LAPAN MATA PLUS-PLUS ANTARA:
1.Shikin Sayang...single mingle
2.Norsharina  Bahador...ngan  hubby dia Abang  Din dan  dua  anakmereka
3.Mazni  Hashim...ngan hubby Aman  dan empat anak  mereka serta tiga anak  adik  dia kebetulan ke Mekah mengerjakan Umrah
4.Norazizan Awang ...single datang ke sini..tapi  dah   berkeluarga anak dah masuk tiga....hehehehe...bukan bujang naaaaaaa.... 


ITULAH  ALKISAHNYA BILA KAMI BERJUMPA   MELEPASKAN RINDU SELEPAS23  TAHUN TAKJUMPA....


:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Sayang Shikin
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in