koleksi peribadi dikongsi bersama insan2 disayangi

kalau dah rajin menulis:

cinta....kasih..sayang... (212) suara hatiku (198) nikmat Allah (140) Alhamdulillah (129) cinta....kasih..sayang...hubbyku (127) ilmu (103) belajar (87) CHAPTER HIDUPKU..... (80) Puisi/Sajak/Gurindam (72) memori oh memori (72) kerjayaku (69) D'Perantauan (65) cabar minda (63) nasihat (58) keluargaku (42) Chef Shikin...cooking skill (39) berita (39) kerjayaku...kemahiran (39) cabar diri... (37) Pergilah bercuti (35) 1 entri 2 stories (34) dari seorang sahabatku (32) Mari Melancong (30) Usahawan (29) dugaan..ujian hidup (29) Siapa kau...dihatiku? (24) resepi aku (24) ESQ165 (23) My Dreams Come True (21) pengalaman (21) Motivasi diri (19) sunnah (17) lucu... (16) teratak aish (15) Travel logku (13) tin@teratak aish (13) art theraphy (12) HOMEMADE SOAP (11) Premium Beautiful (11) Tazkirah (11) ESTIMAR HOMEMADE AURA SOAP (10) USAHAWATI UTARA. (10) Harilahirku....Shikin Sayang (9) PENTING (8) CONTEST D'moontest (7) Projek Senyum (7) Telekung JC Siah Eksklusif (7) Terapi (7) berkebun (7) hobi (7) imotivasi.com (7) santapan telinga (7) DOA TERAKHIR 39 (6) GIVEAWAY 4BY4 SHIKIN SAYANG (6) PETUA TO' NENEK (6) Yuniarko Sukendro (6) kemahiran belajar. (6) program (6) EID MUBARAK (5) I AM AGEL (5) IAB (5) Joke of the day (5) PERNIAGAAN PALING MENGUNTUNGKAN (5) Pengumuman (5) Siapa pakai Premium Beautiful ?? (5) UCAPAN (5) cinta....kasihsayang... (5) dari blog MITI's (5) lucu (5) Falsafah...fail sampah (4) Giveaway Blogger's (4) IKLAN (4) Istikharahku (4) LEGASI (4) Musibah (4) Datuk Maznah Hamid (3) Fig Colector (3) HANDMADE. (3) Hari Rayaku. (3) KENDURI KAHWIN (3) MIKE DAVID (3) MUEZAH (3) Mutiara kata.... (3) TNPOD8581 (3) Testimoni (3) anak dagang di perantauan (3) BUKU (2) CAT WORLD (2) Doaku (2) FAKTA VS AOTA (2) I luv ISLAM (2) INDAHNYA NEGERIKU KEDAH DARULAMAN (2) Majlis Perkahwinan (2) PROJEK SUCCESS CORNER SMKAM (2) SSFG (2) SUNNAH'S FASHION GLAM (2) Tinteratakaish (2) Video ku (2) my video (2) Aku Adalah Aku (1) BAHAYA.... (1) Ben Ashaari ...otai blogger (1) DAO (1) Dr Azizan Osman (1) FOLLOWER BERTUAH (1) HADIS (1) HARI GURU (1) I (1) IABU (1) Jadilah Diri Sendiri (1) Kedah Negeriku (1) MAS (1) Pekeliling oh pekeliling (1) Penulisan (1) REMPAH SERBAGUNA MAK TEH BATU 10 (1) SEKOLAH MENENGAH TUN SYARIFAH RODZIAH (1) SELAMAT HARI GURU (1) T (1) UB (1) al (1) pohon syurga (1)
Semoga Bahagia Selalu,Sihat dan Kaya. Ameen ya Rabbal Alameen.Sayang Shikin ....

Wednesday, January 5, 2011

AWAL SANGAT KA?????...dah lambatlah...........tapi......

Awal?....Ye ke???Tak awallah ..aku beli tiket balik raya untuk tahun 2011....jika Allah mengizinkan tahun ini aku akan berhari raya kat Kedah..aku dah tahan walaupun hanya sekali berhari raya kat rantau orang aku memang tak boleh tahan dengan azab berhariraya seorang diri tanpa insan-insan yang aku sayang disekelilingku..walaupun sekadar menziarah kubur di pagi hari raya...bagi aku itu sudah bermakna untuk aku melepaskan rindu buat ayah dan mak.

Tahun 2010 aku berhari raya seorang diri walaupun ada kawan-kawan tapi raya tidak memberi makna buat aku..biarlah aku terpaksa berkredit ..kad kredit aku..tapi yg penting tiket balik Aidilfitri dan Aidiladha dah aku beli...InsyaAllah kalau aku kahwin moga dipermudahkan pun hubby aku akan ikut raya dengan aku sebab dia pun bukan ada siapa dah dan aku boleh ajak mak mertua samalah...raya dengan aku. Menantu kesayangan ..iinsyaAllah mak mertua ikut....
InsyaALLAH..raya nanti raya kat Teratak Aish..rindunya teratak aku walaupun baru tinggalkan 3 hari lepashati aku dah rindu sangat...tiket raya puasa aku dah ambil cuti seminggu.. dari

Trip

 Aidiladha aku pakai  AirAsia je lah dapat tiket promosi habis....
Trip
*2 Nov 10.15 am Labuan-Kuala Lumpur  7.pm KualaLumpur -AlorSetar
*8 Nov 7.30 am Alor Setar-Kuala Lumpur..9 Nov 7.15 am baaru bertolak balik Labuan..nak ziarah adik beradik dan kawan-kawankat KL dululah..InsyaAllah..

Kita hanya merancang tapi Allah SWT yang menentukan...beli tiket pun masa murah sebab hari lain tu habis dah orang booking jadi nak balik dengan MAS parah jugalah jadi waran aku akan simpan untuk balik waktu kecemasan....
Dapat waran free balik setahun sekali jadi aku simpan dululah...
:)sayangi diri anda...salam sayang..sayang selalu....Sayang Shikin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.

Ya Allah ...makhbulkanlah impianku.
Ya Allah Kurniakanlah kerinduan untuk bertemu dengan Mu dan kenikmatan memandang wajahMU. Pandanglah aku hambaMu yang hina ini. Ya ArhamarrRohim.Amin Ya Robbal Alamin..in